Mode för gravida

För dig som blivit gravid eller planerat att bli gravid så får du räkna med att förändra din garderob när magen börjar att växa. Det finns helt klart ett mode för gravida som är värd att kolla upp för dig som gillar mode och är intresserad av detta.

Framförallt så ska kläder som gravida använder vara bekväma, det är ju dock ett stort plus att de ser bra ut och följer aktuellt mode. Hos företaget Graviditetskollen så hittar du allt som du kan tänkas behöva inför och under din graviditet. Allt från graviditetstester till gravidkläder. Vid festliga tillfällen så kan det vara trevligt att få ta på sig någon snygg klänning som är avsedd för en gravid.

Visst det går alltid att köpa på sig kläder med några storlekar upp men dessa är oftast inte anpassade för en gravidmage. Många kanske tänker att modet för just gravida ska vara tråkigt och färglöst, detta är något som absolut inte stämmer idag. Det finns sköna kreationer som skulle passa på vilken nobelmiddag som helst. Förutom kläder så kan det vara skönt att som gravid ha bekväma underkläder och amningsprodukter som underlättar när barnet ska ammas under olika förhållanden.

Det finns även klänningar som är anpassade just för amning och att underlätta för just detta. Kolla även upp med väninnor som redan varit gravida om de har något i garderoben som kanske kan återanvändas. Många gånger så hänger man kanske undan sina gravidkläder som man köpt för att stanna i garderoben.