by
on
under ,
Permalink

Snygga kläder för alla

Att klä sig stilfullt och hållbart på samma gång är en konst. Det gäller att hitta kläder med bra kvalitet och som inte enbart är snygga just nu utan som håller sig moderna länge. 

Klassiska kläder

Klassiska plagg såsom jeans i rak modell, t-shirt i neutral färg och kavaj i svart går aldrig ur tiden. Dessa plagg går dessutom att använda både till vardag och fest beroende på hur du kombinerar dem. Välj även några plagg som sticker ut för att göra din stil mer spännande. Försök emellertid att hålla dem till endast ett antal och som ett komplement till din klassiska basgarderob.

Hållbarhet

Det är bra att köpa varumärken som fokuserar på kvalitet snarare än pris om du tänker långsiktigt. Det kan vara svårt att veta kvaliteten och därför behöver du kanske testa dig fram. Men det går även att läsa på modeforum och bloggar var du hittar kläder som håller länge. Det är även en god idé att skaffa sig kunskap om olika material och dess egenskaper för att på så sätt konsumera bättre. Genom kunskapen vet du sedan vad olika material tål och hur de ska hanteras för att hålla sig fina.