by
on
under ,
Permalink

Bygga upp en basgarderob

Många har säkert hört talas om basgarderoben och vet precis vad det innebär. Men för alla andra är basgarderoben en uppsättning plagg med så stor flexibilitet som möjligt. Här kommer några snabba tips på vad en basgarderob kan innehålla.

Skjortan

En enkel vit skjorta är kanske ett av de mest användbara plaggen man kan ha. Den går att kombinera med så mycket och kan användas vid fina tillställningar eller bara en dag på stan.

Jeansen

Ett par vanliga jeans är något som aldrig går ut modet. Hitta åt ett par som sitter perfekt och i en tidlös design. Detta är ett par byxor som kommer få otaliga användningsområden.

Klänningen

Klänningar kommer i många olika former och färger, men ingen är så praktisk som den lilla svarta. Denna går att klä upp eller ned på så många sätt med olika accessoarer att den kan bli det plagg som räddar fler klädkriser än något annat. Det behöver helt enkelt inte vara high fashion för att passa in.

Tröjan

En långärmad tjockare tröja är något alla borde ha i garderoben. Oavsett om det är något man drar på sig när man går ut en sen sommarkväll eller drar på sig en kall vinterdag inomhus kan den hitta många användningstillfällen.

Kjolen

En separat kjol ger också många möjligheter till kombinationer. Satsa på något tidlöst och stilrent så går den att kombinera med så mycket som möjligt.