by
on
under ,
Permalink

Accessoarer till kostymen

Rådande trender inom herrmode tar oss tillbaka till 1930-talet och därav är kostymen helt rätt. Men det är också viktigt med rätt accessoarer att bära till kostymen för en komplett outfit. Om vi tar en titt på röda mattan verkar bland annat käppen vara en accessoar som är på uppgång, men självklart finns det även mer klassiska accessoarer du kan välja att bära till kostymen.

Slips och fluga

Om du vill vara riktigt festligt uppklädd är en slips eller fluga ett måste, på Slipskungen hittar du sådana i alla möjliga designer. Med en snygg slipshållare eller manschettknappar kan du se ännu mer elegant ut. Det finns en uppsjö av olika accessoarer som du kan köpa i deras webbutik och som passar alla stilar och kostymer. Med olika accessoarer kan samma kostym användas på flera sätt.

Smycken och klockor

En snygg klocka är en given accessoar för män att ha på sig, både till kostymen och alla andra outfits. Det finns riktigt eleganta klockor med fina läderarmband, men även sportigare modeller med metallarmband. När det kommer till smycken kan några snygga ringar eller ett enkelt armband vara en snygg accessoar att bära till kostymen, även ett halsband gör din klädsel mer festlig. Sedan ska vi inte underskatta den klassiska näsduken i fickan.