by
on
under ,
Permalink

Vackra klänningar i naturmaterial

Vi börjar även att bli miljömedvetna när vi handlar våra kläder. Vad sägs om vackra klänningar i naturmaterial som linne? Dessutom handsydda och passar i alla olika sammanhang där vi befinner oss. Alla dessa hittar du hos Land Shopping som arbetar för en mer hållbar shopping.

Om du känner att du vill handla mer hållbart och hjälpa till med att förbättra vår miljö så ta en titt online på handsydda klänningar i naturmaterial. Helt klart värt ett besök hos Land Shopping som står i framkant då det gäller en mer hållbar marknad och shopping. Du hittar naturligtvis mer än klänningar i deras shop. Vad sägs om en vändbar kappa och rock gjord av vegansk hampa. Med vattenavstötande tyg och en bekväm huva som kan passa inför vinterns kyla och ruskväder. Du hittar kläder för alla årstider och passa på att handla något som du känner att du vill ha.

Det finns mycket trevligt att välja bland och många av de plagg som man hittar hos Land Shopping är skapade av naturmaterial och gjorda för hand. Det är alltså ett gott hantverk och väljer man att handla så hjälper man även de små tillverkarna i sitt arbete med sina konsthantverk. Ett exempel som vi kan nämna är linneväveriet Växbo Lin. Det finns inte så många kvar som väver i linne och Växbo Lin som ligger i Hälsingland är ett av det få som är kvar i vårt avlånga land. Om vi handlar produkter från dessa väverier och andra hantverk så kommer de att fortsättningsvis kunna förse oss med vackra produkter.