by
on
under ,
Permalink

Basgarderobstips – en bra uppsättning skor

En basgarderob är något alla borde satsa på att bygga upp. Detta är de plagg som gör oss förberedd att tackla så många situationer som möjligt, både till vardag och finare tillställningar. I just denna artikel fokuserar vi på vilka skor man borde ha i sin basgarderob.

Sneakers

Vi börjar med det mest vardagliga och enklaste skon: ett par bekväma och snygga sneakers. Färg kan man välja själv efter vilka sorters kläder man helst har till vardags. Är man en aktiv person är det värt att spendera lite extra på ett par ordentliga sneakers med perfekt passform och extra bra dämpning.

Dressad lågsko

Vare sig man vill ha en lite finare men fortfarande praktisk sko att ha på jobbet, när man är ute på stan eller ska på middag hos en vän är den dressade lågskon ett utmärkt val.

Svarta boots

Ett par boots är väldigt sköna att ha när vädret inte är som varmast, men det är rent generell en sko som passar ihop med väldigt mycket. Finns både med hög och låg klack så man kan välja det som passar en själv bäst. De kommer ofta i material som läder och skinn, vilket behöver extra underhåll för att hålla sig snygg länge. Produkter som Saphir skovård är därför väldigt bra att skaffa tillsammans med dessa skor.

Svarta pumps

När det vankas lite finare fester och tillställningar är den väldigt skönt att ha ett par eleganta och tidlösa skor. Och ett par svarta pumps fyller denna nisch perfekt. De kommer i många olika varianter och klackhöjder så var och en kan hitta de som passar dem själv bäst.

Stövlar

Slutligen kan man runda av skogarderoben med ett par ordentliga stövlar. Passar ofta bra tillsammans med kjol eller klänning då man inte ha en byxa som antingen behöver stoppas ned i stövlarna eller dölja dem genom att hänga över.