by
on
under
Permalink

Förbered dig för sommaren

Vi vet hur det hur det brukar vara. Innan sommaren ser man fram emot en en tid med sol och varma dagar vid stranden. Verkligheten brukar dock bli annorlunda och du gör bäst att rusta dig för alla väder den svenska sommaren kan tänkas bjuda på.

Då man alltid hoppas på sol och varma sommartemperatur är det rimligt att man har kläder med mera för dessa tillfällen. Det kan dock vara bra att investera i en garderob som kan stå emot även de mer ruggiga av sommarväder.

Regnjacka, regnkappa eller regnparkas. Kärt barn har många namn brukar man säga och det gäller även denna klassiker i sommargarderoben. Dessa finns i en rad olika modeller och färger men gemensamt för alla är att de håller dig torr och välklädd i sommarrusket. Prova dig fram och hitta den som passar dig bäst.

När regnet öser ner och man trots det måste ge sig ut är det en sak som är extra viktig för att hålla sig torr. Stövlar. Denna klassiska skomodell är kanske främst förknippad med barn som leker ute i regnet men har på senare tid blivit en allt mer förekommande syn även på vuxna fötter. För dig som avskyr att bli blöt är dessa ett säkert kort.

Vi fortsätter på regn och rusk-temat och tittar närmare på lite accessoarer som håller dig torr i sommar. Ett paraply är ett säkert kort som är lätt att ta med sig. Perfekt när den blåa himlen snabbt skiftar och regnet börja falla. Oavsett om du vill ha ett så billigt som möjligt eller vill ha en mer rejäl variant finns det något för alla.

Slutligen vill vi tipsa om en väldigt användbar grej som är perfekt att ta med sig i väskan utifall att vädret inte blir som du tänkt dig. Regnponchon tar liten plats och går lätt att ta på sig över dina vanliga kläder. Perfekt va?